Tuesday, July 13, 2010

ØKO PUDDER


 

Har lige en extra crispy øko nyhed. Snart fås denne økologisk certificeret* mineral powder til hyperallergiske hudtyper Bio Beauté by Nuxe herhjemme. Samme Nuxe der laver de klassiske olier. Pudderen er 100 % naturlig (som mange andre mineral powders, så den er perfekt til dig der har følsom hud).  Den passer til alle hudtyper også til følsom hud.. Denne her skiller sig ud netop fordi den har øko stempel på. Øko ingredienser er jojoba olie og fersken som sørger for at huden bevarer fugtigheden. Fås i tre farve nuancer og koster DKK 225 (uden børste DKK 165). Pudderen er paraben- og talkum fri.

Den har også miljøvenlig indpakning (så den nedbrydes hurtigt i naturen).

TIP: Husk at fugte huden før du påfører make-up så får du flottere resultat. Match 100 % naturlig pudder evt. med 100 % naturlig ansigtscreme(her).

*COLD FACTS
Vidste du at produkterne der er øko certificerede skal som regel opfylde et krav bl.a , at 10 % af produkt indholdet er økologisk for at få certificring på produktet. Realistisk betyder det at kun 10 % af produktet er øko (selvom den har certificaten). Find flere cold facts om øko certificering her.










No comments: